Redactie

De redactie van deze site wordt gevormd door:

Jos Douma: Ik ben predikant van de GKv Plantagekerk Zwolle, auteur van boeken op het gebied van spiritualiteit, lectio divina en kerk, docent spiritualiteit aan de Evangelische Faculteit Leuven. Al vanaf mijn studententijd (90-er jaren) houdt het thema spiritualiteit mij bezig en ben ik zoekend naar het integreren van een contemplatieve spiritualiteit in mijn leven en bediening.
Website: www.levenindekerk.nl.
Mail: jos@contemplatio.nl.


Ingeborg Janssen: Ik ben regio coördinator en begeleider van gemeenten in de Unie van Baptistengemeenten, docent gemeentepraktijken en coördinator Permanente Educatie aan het Baptisten Seminarium. Al wonend en levend in Stadsklooster Arnhem leer ik wat beschikbaar en kwetsbaar zijn betekent. Beschikbaar zijn voor God en voor mezelf ontdek ik vooral in contemplatie. Geestelijke begeleiding heeft mijn hart.
Website: www.kloostertijd.nl.
Mail: ingeborg@contemplatio.nl.


Robbertjan Perk: Ik ben wijkpredikant in Nijverdal/Hellendoorn, Protestantse Wijkgemeente de schaapskooi. Op mijn weg in het predikantschap heb ik steeds meer ingezien hoe noodzakelijk het is om goede aandacht te geven aan de eigen binnenkant van je geestelijk leven. Ik heb veel aan het onderwijs van Eugene Peterson, Henri Nouwen en Richard Foster gehad. Leiderschap zonder een gezonde eigen spirituele praxis is m.i. onverantwoord. Het organiseren van retraites voor predikanten en kerkelijk werkers is iets wat echt mijn hart heeft.
Mail: robbertjan@contemplatio.nl.